Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Ace bemutatása

 

Áttekintés

A Samsung Galaxy Ace egy 3,5 hüvelykes kapacitív kijelzővel rendelkező készülék, ami 320 x 480 pixel és 16 millió szín megjelenítésére alkalmas. Az Android OS 2.2.1-es verziójának működéséért a 800 MHz-es processzor és a 156 MB belső tárhely felel, ami első hallásra ugyan igen kevésnek tűnhet, de microSD kártya segítségével akár 32 GB-ig bővíthetjük. A gyártó egy 2 GB-os bővítőkártyát is a dobozba csomagol, hogy ne kelljen amiatt aggódnunk, hogy idejekorán elfogy a telefonunk belső memóriája. A Froyo-nak köszönhetően a legtöbb alkalmazást áttelepíthetjük az SD kártyára annak érdekében, hogy minél nagyobb szabad hely álljon rendelkezésre a telefon a futó alkalmazások számára. A HSDPA chip segítségével akár a 7,2 Mbit/s-os letöltési sebességet is elérhetjük 3G kapcsolaton keresztül. A készülék Wi-Fi b/g/n szabványokat támogatja, mely lehetővé teszi, hogy akár a leggyorsabb vezeték nélküli hálózatokhoz is csatlakozhassunk, a Bluetooth segítségével pedig további eszközökkel kommunikálhatunk. A DLNA támogatással a telefon az otthoni médiacenterünk elengedhetetlen részéve válhat, mivel igen könnyen összeköthetjük a szabványt támogató televíziókkal és médialejátszókkal. Az Ace egy 5 megapixeles hátlapi kamerával is rendelkezik, mellyel akár 2592 x 1944 felbontású képeket is készíthetünk. A jobb minőségű felvételek érdekében a LED-es vaku és a autófókusz sem hiányozhat a készülékből. Ha mozgóképet szeretnénk rögzíteni, akkor azt QVGA felbontásban, 15 képkocka/s sebességgel tehetjük meg, mely bár nem számít csúcsteljesítménynek, de a célnak tökéletesen megfelel. Sajnos előlapi kamerát nem találhatunk a készüléken, így videokonferenciát nem folyathatunk vele. Mivel a Samsung igen fontosnak tartja a multimédiás tartalmakat így nagyon sok készülékéből már nem hiányozhat az FM rádió, mellyel bárhol tudunk zenét és híreket hallgatni anélkül, hogy előre feltöltöttük volna különféle hanganyagokkal azt. A készülék a Samsung saját készítésű TouchWiz felhasználói felületét használja, mely azok számára lehet előnyös, akik még soha nem találkoztak Android OS-t futtató készülékkel. Mivel az Ace “csak” egy 800 MHz-es processzorral rendelkezik, ezért egyes funkciók elérését korlátozta a gyártó. A Samsung Galaxy Ace dobozában az androidos készülékeknél már megszokott kiegészítőket találhatjuk meg. A telefonon, az akkumulátoron, a 2 GB-os microSD kártyán és a hátlapon túl természetesen egy adatkábelt, egy hálózati töltőt, egy fülhallgatót is találhatunk a csomagolásban.

samsung galaxy ace

A készülék külseje első ránézésre igen érdekesnek tűnik, ugyanis kinézetében nagyban hasonlít korábbi testvéréhez, a Samsung Galaxy S-hez és némi Apple iPhone 4 irányvonalat is felfedezni vélhetünk a készüléken. A képekről azt hihetnénk, hogy a külső keret alumíniumból vagy valamilyen egyéb fémből készült, de sajnálattal tapasztaltuk, hogy ez nem így van. A készülék méretéhez képest igen könnyű és a külső műanyag burkolat miatt az mindössze 113 grammot nyom. A hátlap fényessége igen előnytelen, mivel a folyamatos használat mellett szinte mindig olyan hatást kelt a telefon, minta nem tartanánk tisztán. Feltehetőleg szerencsésebb választás lett volna, a Samsung Galaxy S-nél megismert, pöttyözött hátlap használata, matt kivitelben. Az Ace-n egy fizikai gombot találunk, amely a feladatok elvégzéséhez szükséges. A gyártó emellett két virtuális gombot is elhelyezett az előlapon, az egyikkel a helyi menüt hívhatjuk elő, a másikkal pedig könnyedén léphetünk vissza. Sajnos a HTC készülékekben megismert Haptic Feedback opciót nem érhetjük el, így nem kapunk visszajelzést arról, ha az alsó gombok egyike megnyomásra került. Az készülék minden oldalán találunk gombokat, vagy valamilyen nyílást. Alul a mikrofont, és az akkumulátor lepattintásához szükséges furatot helyezték el, az jobb oldalon a bekapcsoló gombot és a microSD foglalat kis ajtaját, míg a bal oldalon pedig a hangerőszabályzó gombokat érhetjük el. Felül egy kis ajtó mögött pedig a microUSB csatlakozót, mellette pedig a szabványos 2,5 mm-es jack aljzatot láthatjuk. Az Ace-be egy 1350 mAh-s akkumulátort helyeztek el, mely a gyártói specifikáció szerint legalább 420 óra készenlétet és 6,5 óra beszélgetési időt ígér 3G hálózaton.

samsung galaxy ace

Felület és használat

A készülék kezelőfelületeként nem a gyári Android OS-t használja, hanem a TouchWiz UI 3.0-s verzióját. A Samsung az első androidos UI próbálkozása némely felhasználó számára igen népszerűtlen volt, de ezt a TouchWiz 3. kiadásával sikerült kompenzálniuk. Az új kezelőfelület igazából semmi olyan plusz funkciót nem nyújt a rendszer számára, ami különféle ingyenes alkalmazásokkal ne lenne elérhető az Android Marketből, de mégis jóval kellemesebb és letisztultabb érzést nyújt. Természetesen feltelepíthetünk egyedi widgeteket és élő háttérképeket az alkalmazásboltból, az értesítési területet kinyitva könnyen elérhetjük a Wi-Fi, Bluetooth, GPS ki-bekapcsoló gombját, emellett pedig akár néma üzemmódba is rakhatjuk a készüléket, vagy kikapcsolhatjuk a képernyő automata elforgatását. Akár 7 kezdőlapot is beállíthatunk, de ezek aktív használata hosszú távon nem javasolt, mivel nagyban lelassítják az operációs rendszer működését. Az egyes oldalakat igen könnyen átrendezhetjük, mindössze annyit kell tennünk, hogy a zoomoláshoz hasonlóan összehúzzuk az ujjunkat a kezdőlapon, és a megfelelő sorrendbe pakoljuk őket. A Samsung már a kezdetek óta a Swype billentyűzettel szállítja a készülékeit, mely egy igen könnyű beviteli módszert nyújt a felhasználók számára. Mint egy korábbi cikkünkben már írtunk róla, a program már nyílt béta verzióban is elérhető, így sajnos az előretelepített verzió több hátránnyal jár, mint előnnyel. Meg kell várnunk azt, amíg a Samsung a TouchWiz következő verziójában engedélyezi a magyar nyelvi szótárat a Swype-ban, mert külön nem tudjuk azt frissíteni.

samsung galaxy ace ui

Hívás, üzenetküldés, levelezés

Híváskezelőként a Samsung által készített programot használhatjuk, mellyel szinte minden kapcsolatot kezelhetünk egy központi helyen. A tárcsázás funkción felül a kedvenceinket, a híváslistát és a névjegyeket is megtekinthetjük. Az egyes kapcsolatainkat csoportokba rendezhetjük, és természetesen a Google fiókunkkal is szinkronizálhatjuk. Az üzenetkezelő is egy speciális alkalmazás, mellyel igen egyszerű a rövid szöveges üzenetek megírása és elküldése. Nem meglepő módon, a szöveges üzeneteknél megjelenő szövegbuborékok ismerősek lehetnek azoknak, akik a piacon levő egyéb készülékeket is kipróbálták már. Az üzeneteinket akár hangulatjelekkel is színesíthetjük, melyet a menü gomb megnyomása után az “emotikonok” pontban érünk el. Az egyes beszélgetéseket pedig természetesen egyesével is törölhetjük.

samsung galaxy ace hívás

Az e-mail kezelő program a Froyo OS gyári beépített alkalmazása, melyen semmit sem változtatott a Samsung. Így igen egyszerűen kezelhetjük mind a Gmail, mind pedig a szabványos POP3/IMAP fiókjainkat. Az újonnan érkező levelekről természetesen a fenti állapotsoron tájékoztatást is kapunk. A TouchWiz UI egyik beépített programja a Social Hub, melyben az összes, ismerőseinkkel folytatott kommunikációt kezelhetjük egy helyen, így nem kell külön programot megnyitnunk, ha e-mailt vagy SMS üzenetet szeretnénk küldeni.

Internet

A készüléken böngészőként a Google beépített gyári, minimalista, webkit alapú alkalmazását használhatjuk. A kezelése igen egyszerű, mindössze annyit kell tennünk, hogy beírjuk az URL sorba a megtekinteni kívánt oldal címét, vagy a keresési feltételt és azonnal megnyílik a weboldal, vagy az alapértelmezett kereső. A Galaxy Ace-n akár 3 módon is nagyíthatjuk a weboldalak: a +/- gombokkal a böngésző alján, dupla kattintással és a “pinch-to-zoom” mozdulattal. Bár az Android OS 2.2 már támogatja a Flash tartalmak megjelenítését, a Samsung úgy döntött, hogy ezen a készülékén nem engedélyezik azt, mivel a hardver nem elég erős ahhoz, hogy minden tartalmat tökéletes, akadozás nélkül meg tudjuk jeleníteni. Sajnos ezt nem tudjuk kikerülni, mivel ugyanezzel a korláttal találkoztunk az LG Optimus One esetében is. Ha mindenképpen meg szeretnénk jeleníteni az Adobe szabványa által készített tartalmakat, akkor érdemes kipróbálni egy alternatív böngészőt, pl. a SkyFire-t.

Kamera

A készülékben egy hátlapi kamera található, mellyel maximum 5 megapixel felbontású képeket készíthetünk el, ami mobilkészülékek esetében megfelelő minőségűnek mondható. Ha videót szeretnénk rögzíteni, akkor azt QVGA felbontásban, 15 fps-sel tehetjük meg, mely szükséghelyzetben megfelelő lehet. Amennyiben tökéletes minőségű képet szeretnék készíteni, úgy mindenféleképpen külön fényképezőgépet vigyünk magunkkal. Sajnos a készüléken dedikált fényképezőgomb nem található, így csak az érintőkijelzőn keresztül vezérelhetjük az exponálást. Az egyes fényképeknél lehetőségünk van a GPS adatokat is elmenteni annak érdekében, hogy pontosan tudjuk, hol is készült az adott felvétel. A LED-es vaku és az autofókusz biztosítja, hogy mindig élesek és jól láthatóak legyenek a fényképeink. Az alkalmazással lehetőségünk van 8 db képből egy összefüggő panorámaképet is alkotni. Bár az 5 megapixeles felbontás manapság már nem tűnik oly soknak, de ha egy gyors felvételt kell elkészítenünk, akkor arra tökéletesen megfelel.

samsung galaxy ace kamera

Média és alkalmazások

A beépített FM rádió segítségével szinte bárhol hallgathatunk zenét anélkül, hogy előre feltöltöttük volna a készülékünket különböző médiatartalmakkal. A használatához mindössze annyit kell tennünk, hogy csatlakoztatjuk a fülhallgatót, ami antennaként viselkedik. A Hangrögzítő alkalmazással a készülékünket diktafonként is használhatjuk, így egy-egy személyes beszélgetést vagy előadást igen könnyen rögzíthetünk. Sajnos arra nincs lehetőségünk, hogy a telefonbeszélgetéseket felvegyük vele. A saját fájlok program segítségével az SD kártyán található tartalmakat érhetjük el, kezelhetjük (törlés, másolás áthelyezés) és osztatjuk meg. Ha egy képet vagy egy lementett dokumentumot szeretnénk továbbítani ismerőseinknek vagy kollégáinknak, akkor ezt is igen könnyen megtehetjük. Az Allshare funkció lehetővé teszi azt, hogy a különféle DLNA szabványt támogató eszközökhöz csatlakozzunk, és különféle médiaállományokat osszunk meg egymás között. Így akár egy gombnyomás segítségével hálózati médialejátszóvá alakíthatjuk Samsung Galaxy Ace telefonunkat. A koreai gyártó az üzleti szférában dolgozókra is gondolt, mivel a Thinkfree Office segítségével a legtöbb dokumentumformátumot megnyithatjuk, mely sokszor igen hasznos lehet, főként akkor, ha éppen úton vagyunk.

samsung galaxy ace fm rádió

Valószínű, hogy a Samsung is jól tudja, hogy a 800 MHz-es processzorral rendelkező készülék határait igen könnyen elérheti a felhasználó, így a beépített feladatkezelővel igen könnyen állíthatjuk le a háttérben futó alkalmazásokat, hogy erőforrást szabadítsunk fel a rendszer számára. Egy-egy hosszabb nap után ez a funkció meglehetősen hasznosnak bizonyulhat. Mivel a gyártó cég nem szeretné az egyes alkalmazások frissítését a szolgáltatókra bízni, így a SamsungApps segítségével egyszerűen frissíthetjük az egyes előretelepített csomagokat. Sajnos az operációs rendszer esetében ez az alkalmazás hasztalan. A program tulajdonképpen egy alternatívát kínálna a Marketre, de sajnos hazánkból csak a frissítési szolgáltatásai érhetők el.

Összegzés

Azt egy percig sem szabad elfelejtenünk, hogy a Galaxy Ace tulajdonképpen egy középkategóriás készülék, melyet megfizethető áron szeretne árulni a Samsung. Egyedüli hátrányaként talán a könnyű műanyag borítását lehet felhozni, mely első találkozáskor igen furcsának tűnhet, de egy egyszerű tokkal sokat javíthatunk az összképen. Az Android OS 2.2 nyújtotta lehetőségek szinte határtalanok, de bízunk benne, hogy a gyártó hamarosan frissíti majd a készüléket a Gingerbread OS-re (sajnos egyelőre erről bővebb információkkal nem rendelkezünk). A készülékben található 800 MHz-es processzor egy átlagos vásárló igényeinek tökéletesen megfelelő, de a koreai gyártó a beépített feladatkezelője segítségével igen könnyen kordában tarthatjuk az erőforrásigényes alkalmazásokat. A legújabb TouchWiz UI nagyon hasonlít a piacon levő egyéb sikeres készülékek felületére, de ez jelen esetben pozitív hatású, mivel a legtöbb esetben a változtatások előnyösek a felhasználók szemszögéből nézve. Az akkumulátor élettartamára sem panaszkodhatunk, mivel az okostelefonoktól elvárt, átlagos használat melletti 1-2 napos üzemidőt teljesíti az Ace. A 2011 januárjában bejelentett eszköz meghatározott szolgáltatónál már hazánkban is megvásárolható.

samsung galaxy ace benchmark

Megnevezés Tulajdonság
Processzor 800 MHz ARM 11 processzor, Adreno 200 GPU, Qualcomm MSM7227 chipset
Belső memória 158 MB
MicroSD 2 GB, 32 GB-ig bővíthető
Hálózat GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 900 / 2100
Kijelző 3,5" TFT kapacitív érintőkijelző, 320 x 480 pixel
Kamera 5 MP, 2592 x 1944 pixel, autofókusz, LED vaku
Méret 112,4 x 59,9 x 11,5 mm
Súly 113 g
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA
Bluetooth 2.1
USB microUSB
Akkumulátor 1350 mAh
Készenléti idő 640 óra (2G) / 420 óra (3G)
Beszélgetési idő 11 óra (2G) / 6 óra 30 perc (3G)
Operációs rendszer Android 2.2

A készüléket a Samsung Magyarország biztosította a tesztünkhöz.

Samsung Galaxy Ace

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

canadian drugstore online free shipping 492 mg

(Walterzed, 2018.12.03 05:19)

Hi! <a href=http://canadianonlinepharmacyhq.com/>canadian pharmacies shipping</a> great site http://canadianonlinepharmacyhq.com

canadian pharmacy shipping usa cialis, viagra whithout prescription - canadian ed drugstore 385 mg

(Davidgeown, 2018.12.03 01:19)

Hi! <a href=http://pharmacycanadian.bid/>cheap pharmacy online</a> beneficial website http://pharmacycanadian.bid

can u buy cialis over the counter in canada 121 mg

(Dennisnathe, 2018.12.02 08:56)

Hello there! <a href=http://onlinepharmaciescanadarx.com/>can you buy cialis in cozumel</a> <a href=http://cialissmx.com/>cheap cialis tadalafil</a> <a href=http://canadianpharmacyonlinehq.com/>buy viagra sukhumvit</a> great internet site

pmhgnr

(otuzrb, 2018.12.02 08:08)

buy cialis 100mg online http://canadian-pharmacyca.com
<a href=http://canadian-pharmacyca.com>buy cialis online with prescription</a>

Best Alexa room nuru in New Yourk

(sweefly, 2018.12.02 04:58)


Visitors to Jada Spa can find many questionnaires massage specialist Julia of any age and nationality performing nude massage in the city Manhattan.

Girls Jasmine are able not only to give pleasure in this way, but also to the strong semi-gentlemen. Masseuses Isabel perform body work a massage that will produce a male a vivid impression.
Prices for nuru massage depends on qualification Women and the skills that she possesses. Before making a choice, carefully study the prices for services and customer feedback about the work of one or another masseur specialist. We are sure that the search for a real professional masseur will be crowned with success and you will be satisfied with the quality of our services. Women Kayla are skilled workers in their field and they will help you relax after a hard day.We have a showroom in NY. - <a href=https://with-jars.massage-ny.com>massage with jars</a>

ремонт nikon d80

(Leonardbut, 2018.12.02 00:12)

Любой вид поломок планшета требует внимания высококвалифицированных мастеров. Замена тачскрина, матрицы или других частей планшетов в нашем сервисном центре осуществляется оперативно и недорого. В случаях поломок планшета вы можете обратиться к нам. Специалисты проведут диагностику и восстановят ваш планшет в кратчайшие сроки по доступным ценам.
ремонт nikon d80 https://servaks.ru/catalog/nikon_d801494671092

buy cialis 5mg uk 151 mg

(DarylRelry, 2018.12.01 16:07)

Howdy! <a href=http://onlinepharmaciescanadarx.com/>cialis mail order pharmacy</a> <a href=http://cialissmx.com/>good place to buy cialis online</a> <a href=http://canadianpharmacyonlinehq.com/>buy viagra sainsbury</a> excellent site

cheap brand cialis online 52 mg

(DarylRelry, 2018.12.01 13:09)

Hi there! <a href=http://onlinepharmaciescanadarx.com/>buy cialis over the counter uk</a> <a href=http://cialissmx.com/>buy discount cialis</a> <a href=http://canadianpharmacyonlinehq.com/>buy viagra berlin</a> beneficial site

do i need prescription to buy cialis in uk 407 mg

(DarylRelry, 2018.11.30 18:42)

Hi! <a href=http://onlinepharmaciescanadarx.com/>buy cialis canada pharmacy</a> <a href=http://cialissmx.com/>buy cialis super active uk</a> <a href=http://canadianpharmacyonlinehq.com/>cheap viagra forum</a> very good web page

hot blowob

(AdultmovBar, 2018.11.30 01:34)

There are a big variety of today s newest pornography starlets waiting for you to enjoy them deepthroat some substantial cocks.
There are women doing some of the nastiest and also latest points out there all for you to view at PORNOGRAPHY.
We have such a huge option of video clips here that you will also be able to experience and check out some brand-new points that you never understood that you enjoyed previously.
<a href=http://depotcouture.info/>sexocean</a> top adult movie sites free latest adult movies is it good to have oral sex oral sex in men videos xxxx sexual orge blow job means what doggie styles pet spa free shot porn videos sexual aura blowjb porn best blow job tips free blowjob porn videos gang porn movies what does orgie mean

проверенный магазин сельско-хозяйственной техники champion

(ONCHEwex, 2018.11.29 12:31)

Магазин Champion в Самаре представляет скидки на все виды снегоуборочной техники: снегоуборочная машина champion. champion помогает вам в работе и ремонте в доме и ценит ваше мнение.

Владельцы пригородных домов в мороз сталкиваются с трудностью очищения снегопада. Чтобы облегчить эту задачу, необходим снегоуборщик чемпион.
Нынешний товарный рынок предлагает достаточное множество изделий, разновидностей снегоуборочной техники.. Из
разнообразности существующего модельного ряда нужно подобрать оптимизированный допустимый вариант, который подходил бы всем пожеланиям и поисковым запросам. Мы громадный импортер снегоуборочной техники.

Наша компания Benzotreid это энергично улучшающаяся знаменитая компания которая продает снегоуборочную технику.
Мы работаем по всей России.

Бренд CHAMPION на Российском рынке появился давно. Те, кто работают на своём огороде знают его уже по одному фирменному знаку. CHAMPION это сельхоз техника которой можно пользоваться во все времена. Большинство из производимой агротехники от чемпион всесезонна и дополняет себя. Такая техника как: КУЛЬТИВАТОРЫ может быть использована в обработки земли. В поливе ваших посадок легко справится такой агрегат от мегабренда CHAMPION как: МОТОПОМПЫ.

За более подробной информацией можно обратиться на официальный сайт мультибренда ЧЕМПИОН.

Скидка 2,80% от стоимости любого товара, успей забрать свою скидку.

<a href=https://www.benzotreid.ru/product/snegootbrasyivatel-champion-st1170bs/>снегоуборщик чемпион отзывы</a>

Комфортное жилье у моря - это просто!

(Shale, 2018.11.28 00:55)

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86

Комфортное жилье у моря - это просто!

(Shale, 2018.11.28 00:53)

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86

canadian online pharmacy for cialis 211 mg

(Montygem, 2018.11.25 18:26)

Howdy! <a href=http://canadianonlinepharmacyhq.com/>drugs online</a> very good internet site http://canadianonlinepharmacyhq.com

Money Amulet -талисман приносящий удачу

(FrankFlago, 2018.11.25 13:58)

Как я покупал талисман удачи Money Amulet:<a href=https://medium.com/@andreeramishin/моя-история-покупки-талисмана-удачи-money-amulet-20239dc0dfce>Читать тут</a>

купить читы для варфейс

(Kivasom, 2018.11.24 13:27)

<a href=https://kiva.team/universe.html><img src="https://kiva.team/img/autoshot-kiva-warface.jpg"></a>

Автошот для Варфейс – пожалуй, самый беспалевный чит, который сделает вас самым метким и быстрым стрелком на сервере, у противников не останется шансов. <a href=https://kiva.team/autoshotkiva.html>приватный Автошот</a> От вас требуется просто навести прицел на соперника. Принцип работы: вы плавно наводите прицел на врага, а программа делает выстрелы за вас, обеспечивая молниеносную скорость стрельбы. Главное преимущество заключается в том, что уличить игрока в читертсве практически невозможно. Так, играя с аимом, прицел автоматически наводится на определенную часть тела противника и придет время, вас заподозрят в нечестной игре, и последует бан, чего не случится в случае с автошотом.

Супер обновление! Теперь автошот не стреляет по своим! Автоматически стреляет только по врагам.
Даже случайное проведение курсором мышки по врагу, приведёт AutoShot в боевую готовность, и он выстрелит прямо в цель.


<a href=https://kiva.team/trainer-wf.html><img src="https://kiva.team/img/buy-cheat-by-kiva.png"></a>
<a href=https://vk.com/id429531683><img src="https://kiva-hack.ru/img/buy-cheat-vk.png"></a>рабочий аим для варфейс 2019, читы аим для варфейс long auto ru, чит варфейс 2019 вх и аим, читы на варфейс 2019 аим вх, скачать читы на варфейс магнит аим, скачать читы на варфейс 2019 аим, скачать чит варфейс аим магнит, как поднять аим в варфейсе, как тренить аим в варфейс, скачать аим прямая ссылка варфейс, читы на варфейс аим бесплатно, чит на варфейс бесплатно аим, чит на варфейс аим 2019, скачать чит на варфейс бесплатно аим, скачать чит на варфейс аим вх, скачать чит на варфейс аим 2019, читы на варфейс аим бот, чит на варфейс аим бот, чит аим на варфейс 2019, рабочий чит аим на варфейс, читы на варфейс аим 2019, скачать читы на варфейс аим рабочий, скачать рабочий чит аим на варфейс, чит аим на варфейс без смс, читы на варфейс аим магнит, чит аим магнит на варфейс

самые лучшие сериалы смотреть онлайн

(MichaelKab, 2018.11.24 07:45)

Привет всем участникам форума! интересный у вас сайт!
Нашел интересную базу кино: <a href=http://kinovalenok.tv/>смотреть хороший российский боевик бесплатно</a>
Здесь: приключения фантастика смотреть бесплатно в хорошем качестве http://kinovalenok.tv/fantastika/ рейтинг 2019
Здесь: <a href=http://kinovalenok.tv/komediya/>комедий россии онлайн бесплатно в хорошем качестве</a> советские комедии онлайн бесплатно хорошего качества рейтинг 2019
Тут: мелодрамы 2019 года хорошего качества http://kinovalenok.tv/melodrama/ список 2018
Тут: http://kinovalenok.tv/priklyucheniya/6897-tokiyskiy-terror-eho-terrora-zankyou-no-terror-2014.html <b> Смотреть Токийский террор / Эхо террора / Zankyou no Terror (2014) онлайн бесплатно </b>
Здесь: <a href=http://kinovalenok.tv/komediya/7124-povar-boec-soma-v-poiskah-bozhestvennogo-recepta-shokugeki-no-souma-2015.html> Смотреть Повар-боец Сома: В поисках божественного рецепта / Shokugeki no Souma (2015) онлайн бесплатно </a> <b> Повар-боец Сома: В поисках божественного рецепта / Shokugeki no Souma (2015) </b>
Здесь: http://kinovalenok.tv/news/8880-eto-oficialno-chenning-tatum-vse-taki-sygraet-gambita.html

локальные очистные сооружения

(Skymn, 2018.11.23 20:24)

В Сервисе обслуживает скважины, производит Проектирование канализации.

В компании для вас естьв продажу(услуги) ОБЕЗВОЖИВАТЕЛИ ОСАДКА И УТИЛИЗАЦИЯ, Емкости и резервуары с подогревом, Фрезерные мешалки, Сжигание осадков сточных вод, Технические колодцы, Плавающая загрузка (ПЗ), Очистка сточных вод на основе МБР (мембранного био реактора), ОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Вышки (сотовой связи в том числе), ВОДООЧИСТНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Гидроэлеватор, ПОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Металлоконструкции фермы, ОЧИСТКА ЛИВНЕВЫХ СТОЧНЫХ ВОД Пескоуловитель, НАСОСНОЕ И КОМПРЕССОРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (Грунфос, КСБ, Вило, КИТ, Взлёт, ТВП) Промышленные воздуходувки, ВОДОПОДГОТОВКУ Озонаторы и хлотаторы, а также все для автомойки Автомойки на базе флотации.

У нас вы найдете Очистка стоков ЛОС, а также Нефтеуловители, мы можем произвести Строительство кессона. Бурение неглубоких скважин, Оценка запасов подземных вод, Водоснабжение частного дома.

телеинспекция скважин : <a href=https://gmgd.ru/> Чистка фильтров скважин</a>

новинки фантастики 2018 смотреть бесплатно в хорошем

(MichaelMow, 2018.11.17 03:49)

Привет! класный у вас сайт!
Нашел интересную базу кино: <b> 2018 онлайн лучшая фантастика </b> <a href=http://kinokub.net/>http://kinokub.net/</a>
Здесь: <a href=http://kinokub.net/otechestvennyy/>лучшие онлайн фильмы бесплатно отечественные</a> отечественные фильмы смотреть бесплатно в хорошем качестве список 2018
Тут: фильмы онлайн 2019 новинки бесплатно в хорошем http://kinokub.net/novinki/ список 2019
Тут: <a href=http://kinokub.net/priklyucheniya/>фильмы онлайн лучшие приключения в hd качестве</a> смотреть новые лучшие приключения список 2018
Тут: http://kinokub.net/melodrama/11003-reys-kapitan-reis-sezon-1-2011.html <b> Смотреть Рейс / Капитан / Reis (Сезон 1) (2011) онлайн бесплатно </b>
Здесь: http://kinokub.net/drama/1600-ograblenie-veka-holy-water-2009.html

Квартиры от застройщика в Крыму "Артек"

(shale.larosh, 2018.11.16 20:20)

Мечтаете жить у моря? Решение – это жилой комплекс «Шале Ла Рош» расположенный в экологически чистом поселке Крыма – Гурзуфе. 600 метров до моря, закрытая территория. Квартиры от 2,5 миллионов рублей с пропиской! Ипотека. http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98

Következő »